Wat kunnen wij voor u betekenen? Onze diensten zijn úw troeven!

U overweegt uw eigendom te VERHUREN?

Uw eigendom dient met de grootste zorg verhuurd te worden: u tekent namelijk een verhuurovereenkomst waarbij een huurder zorg zal dienen te dragen over uw woning, die uw investering is! U bent ook voor verhuur bij Immo Vervloet aan het juiste adres.

1.    Correct verhuren start met een juiste huurprijs

In overleg met u, zullen wij u een verhuurprijs adviseren. Daarvoor kan u eveneens rekenen op onze jarenlange uitgebreide ervaring.

2.    Voorbereiding van de verhuur van uw eigendom

Ook hier wordt de nodige aandacht besteedt aan 2 delen:

  • een wettelijk-technisch gedeelte:
    Uw eigendom wordt verhuurd met alle vereiste attesten. Deze worden van bij de aanvang aangevraagd.
    U verhuurt uw woning bij Immo Vervloet zonder zorgen! 

  • De commerciële voorstelling van uw woning:
    Ook op vlak van presentatie van uw eigendom wordt de nodige zorg besteed. Uw woning wordt op een deskundige wijze commercieel aangeboden, waarbij er op gelet wordt om mooie en correcte foto’s te publiceren met goede en juiste beschrijvingen, die uw woning op een aantrekkelijke en correcte wijze zullen voorstellen.
    Uw woning wordt bij Immo Vervloet met de grootste zorg voorgesteld!

3.    Publiciteit

Uw woning zal te huur worden aangeboden op onze eigen site en op verschillende portaalsites tegelijk, en dit van bij de start van de te huur stelling. Zo bent u zeker dat uw woning onmiddellijk de grootste aandacht krijgt die ze verdient!
Ter plaatse wordt er duidelijke publiciteit aangebracht. In functie van de ligging, de noden en de mogelijkheden wordt er gewerkt met duidelijke driehoekspanelen, gepersonaliseerde affiches, enz.
Uw woning wordt getoond in de vitrines van onze 2 kantoren, namelijk in Vilvoorde, en in Perk.
Uw pand wordt eveneens door gegeven aan kandidaat-huurders die zich via onze zoekmodule of via een portaalsite hun zoekcriteria hebben doorgegeven.
Volgens de omstandigheden worden de publiciteitskanalen aangepast of nog uitgebreid.

4.   De periode waarin uw eigendom te huur wordt aangeboden

Uw kandidaat-huurders krijgen bij ons een volledige service ! Ze krijgen telefonisch of via mail zeer veel uitleg, waarbij ze worden uitgenodigd om een vrijblijvend bezoekje aan uw pand te doen. Dit bezoekje wordt ingepland in functie van de kandidaat-huurder.
Ter gelegenheid van elk bezoekje krijgt een kandidaat-huurder een informatieblaadje mee naar huis waarin uw pand op een correcte, verzorgde en volledige wijze wordt voorgesteld.
Er wordt feedback aan de bezoekers gevraagd en aan u door gegeven. Zo bent u steeds op de hoogte van de indrukken van de bezoekers.
Kandidaat-huurders kunnen 24u op 7 dagen een afspraak aanvragen of informatie opvragen, via ons of na kantooruren via het telesecretariaat. Steeds wordt op deze wijze gegarandeerd dat de kandidaat-huurders steeds de juiste informatie aangereikt krijgt over uw woning.

5.    Kandidaat-huurders

Bij het bezoekje kregen kandidaat-huurders een infoblaadje mee. Daarin kunnen ze aangeven of ze zich, vrijblijvend, kandidaat willen stellen om uw pand te huren. Dit wordt u dan door gegeven samen met ons advies, zodat u kan beslissen.

6.    Proficiat, uw woning is verhuurd!

We zullen een correcte verhuurovereenkomst voorbereiden, een huurwaarborg verzorgen  en een plaatsbeschrijving organiseren. Alle documenten worden, eens ondertekend, ter registratie aangeboden.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons