Wat kunnen wij voor u betekenen? Onze diensten zijn úw troeven!

U overweegt uw woning te VERKOPEN?

1.   Correct verkopen start met een correcte waardebepaling

Immo Vervloet zal de grootste zorg besteden aan de waardebepaling van uw woning!
Een realistische verkoopsprijs garandeert namelijk een korte verkoopsperiode. U kan
hiervoor rekenen op onze ervaring, onze deskundigheid en onze grondige kennis van de vastgoedsector in onze regio. We toetsen onze waardebepaling steeds opnieuw aan een marktvergelijking, zo bent u zeker van een correcte schatting!
Trouwens wij hanteren het principe van “Geen resultaat, geen prestatievergoeding”: indien uw woning toch niet zou verkocht zijn binnen de voorziene verkoopsperiode, wordt u geen honorarium aangerekend!
We nodigen u uit om deze schatting met ons te bespreken en om dan een verkoopstrategie uit te werken.

2.    Voorbereiding van de verkoop van uw woning

De voorbereiding van de verkoop van uw woning bestaat uit 2 delen:

  • een wettelijk-technisch gedeelte:
    Uw woning wordt verkocht met alle vereiste attesten. Deze worden van bij de aanvang aangevraagd. Zo voldoet de verkoop van uw eigendom aan alle wettelijke vereisten, zodat uw woning correct en zonder zorgen te koop wordt aangeboden.
    U verkoopt uw woning bij Immo Vervloet zonder zorgen! 

  • De commerciële voorstelling van uw woning:
    Ook op vlak van presentatie van uw eigendom wordt de nodige zorg besteed. Uw woning wordt op een deskundige wijze commercieel aangeboden, waarbij er op gelet wordt om mooie en correcte foto’s te publiceren met goede en juiste beschrijvingen, die uw woning op een aantrekkelijke en correcte wijze voorstelt.
    Uw woning wordt bij Immo Vervloet met de grootste zorg voorgesteld!

3.    Publiciteit

Uw woning zal te koop worden aangeboden op onze eigen site en op verschillende
portaalsites tegelijk, en dit van bij de start van de verkoopsperiode. Zo bent u zeker dat uw woning onmiddellijk de grootste aandacht krijgt die ze verdient!
Ter plaatse wordt er duidelijke publiciteit aangebracht. In functie van de ligging, de noden en de mogelijkheden wordt er gewerkt met duidelijke driehoekspanelen, gepersonaliseerde affiches, pijltjes enz.
Uw woning wordt getoond in de vitrines van onze 2 kantoren, namelijk in Vilvoorde en in Perk.
Uw pand wordt eveneens door gegeven aan kandidaat-kopers die zich via onze zoekmodule of via een portaalsite hun zoekcriteria hebben doorgegeven.
Volgens de omstandigheden worden de publiciteitskanalen aangepast of nog uitgebreid.

4.    De verkoopsperiode

Uw kandidaat-kopers krijgen bij ons een volledige service!
Kandidaat-kopers krijgen telefonisch of via mail zeer veel uitleg, waarbij ze worden uitgenodigd om een vrijblijvend bezoekje aan uw pand te doen. Dit bezoekje wordt ingepland in functie van de kandidaat-koper.
Ter gelegenheid van elk bezoekje krijgt een kandidaat-koper een documentatiemap mee naar huis die de belangrijkste attesten omvat. Hierdoor wordt uw woning op een correcte, verzorgde en volledige wijze voorgesteld.
Nadien wordt er feedback aan de bezoekers gevraagd en aan u door gegeven. Zo bent u steeds op de hoogte van de indrukken van de bezoekers.
Kandidaat-kopers kunnen 24u op 7 dagen een afspraak aanvragen of informatie opvragen, via ons of na kantooruren via het tele-secretariaat. Steeds wordt op deze wijze gegarandeerd dat de kandidaat-koper steeds de juiste informatie aangereikt krijgt over uw woning.

5.    Proficiat, uw woning is verkocht!

We zullen een correcte verkoopovereenkomst voorbereiden, in overleg met een notaris van uw keuze, en in overleg met een notaris van de keuze van de koper. Doordat deze overeenkomst volledig, deskundig en correct wordt opgesteld, kan deze vlot getekend worden.
De koper krijgt van ons een gratis overlijdensdekking bij ongevallen, onderschreven via CIB Vlaanderen, zodat uw verkoop écht gewaarborgd is, zelfs bij een accidenteel overlijden van de koper! Dit is een echte meerwaarde!
U verkoopt uw woning zonder zorgen!
De opmaak van deze overeenkomst, de ondertekening ervan, het doorgeven van alle informatie en attesten wordt met de grootste zorg afgehandeld.
We volgen alles op tot aan de akte bij de notaris!
Daar kan u een glas bubbels op drinken!!

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons